Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu acuză: Guvernul nu a trimis banii de reparații după furtună și nici pentru spitalul de copii

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
9.9 ° C
11.1 °
8.4 °
70 %
7.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °
mar
3 °

Șapte milioane de lei – la atât se ridică alocarea făcută de Guvernul României pentru repararea daunelor cauzate de furtuna care a lovit capitala Banatului în 17 septembrie. Banii au fost repartizați prin două acte emise de guvern, însă deocamdată niciun leu nu a ajuns în conturile primăriei. Asta susține primarul Nicolae Robu, care acuză și că nici pentru Spitalul de Copii nu au fost alocate cele cinci milioane de lei promise de premierul Sorin Grindeanu la începutul acestui an.

„Nu am primit niciun leu. (…) Avem de primit vreo cinci milioane de lei pentru Spitalul de Copii. Avem atâta nevoie de bani și ați văzut câte s-au făcut în oraș Toate costă, iar încasările nu sunt suficiente, avem bani de dat la RATT, avem bani de plătit la Colterm și uite, nu ne vin nici măcar cei cinci milioane de lei pentru spitalul de copii. Avem toate documente pentru decont depuse la Direcția de Sănătate Publică și ar trebui să primim banii”, a declarat primarul Nicolae Robu. A doua zi după furtuna din 17 septembrie, premierul Mihai Tudose vene în Timișoara, acolo unde promitea că guvernul va aloca bani pentru reparații la școli și spitalel, cu celeritate.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=pgRCFUOIM30&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare