Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu a anuntat numele primului cartier in care se va construi o parcare supraetajata la Timisoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °
O primă parcare pe două niveluri, între blocuri – este una dintre investițiile promise de primarul Timișoarei Nicolae Robu pentru anul 2018.

Săptămâna trecută edilul anunța că specialiștii din cadrul primăriei vor face o analiză pentru a vedea care este cea mai bună locație pentru amenajarea unei prime parcări supraetajate. Conform lui Robu, prima parcare cu mai multe etaje va fi gata în 2018.

„Se va amenaja cum se intră de pe Calea Martirilor pe Liviu Rebreanu pe stânga cum se merge înspre Giroc. (…) SDM are și departament de proiectare. SDM în colaborare cu cei de la primărie din Direcția Edilitară se vor ocupa de aceste parcări. Au dispoziție de la mine să studieze variante, să vină să spună dacă consideră că nu fac față la proiectare, scoatem la licitație”, a declarat primarul Nicolae Robu astăzi.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare