Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieRobu nu ”abandonează” cartierele Timișoarei în 2015! Ce se întâmplă pe lacul...

Robu nu ”abandonează” cartierele Timișoarei în 2015! Ce se întâmplă pe lacul din Freidorf și ce spune despre locurile de parcare

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Unul dintre proiectele omise de Nicolae Robu la întocmirea ”portofoliului cu cele mai importante 30 de proiecte cu finanţare de la bugetul local pe care le avem de implementat în 2015”, anunțate ieri pe Facebook, este cel al reamenajării lacului din cartierul Freidorf. ”Un proiect foarte așteptat este cel de reconstrucție ecologică a Bălții Lămâița, din cartierul Freidorf. Acesta se află deja în faza finală, cea de licitație electronică. Drept urmare, în primăvară, vom putea începe lucrările pentru că, până atunci, categoric se va încheia licitația. Nu știu cât va costa, dar vom vedea când se încheie licitația” a explicat edilul-șef de pe Bega.

Acolo urmează să fie construit un parc cu șezlonguri în aer liber, cu acces gratuit, în timp ce pe pe luciul apei, după ce aceasta va fi curățată, vor ”ateriza” câteva rațe sălbatice

”Se poate remarca faptul că acordăm atenție proiectelor de care beneficiază toți cetățenii Timișoarei, dar nu neglijăm proiecte care sunt de interes zonal. Nu am mai trecut mulțimea de străzi, peste 100, care vor fi reabilitate în toate cartierele orașului. Mai sunt lucrările de amenajare a locurilor de parcare, care vor avea loc în toate cartierele orașului. Am trecut numai acele lucrări care sunt mari. Nu vom neglija nicio zonă a orașului, dar întotdeauna, în prim-plan, este firesc să se pună, fie obiective din zona centrală, fie obiective situate în altă parte, dar, care oricum sunt în serviciul întregii comunități a orașului. Chiar dacă există impresia că celelalte rămân neglijate, nu sunt!” a mai explicat întâiul gospodar al Timișoarei.

1 COMENTARIU

  1. După multiplele „realizări” cu „peste 30 kg de şosea asfaltată, peste 3000 de locaşuri de parcare, peste 40000 litri pomi plantaţi, pasaje, palmieri şi ietîcî…” urmează ca meşterul bun la toate să realizeze ceea ce eu doresc cel mai mult : TELEGONDOLA ! Hai meştere că se poate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare