Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu oferă „lămuriri” despre situaţia echipei de fotbal ACS Poli Timişoara, pe Facebook

- Advertisement -

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a ţinut să ofere câteva „clarificări” legate de situaţia actuală a clubului ACS Poli Timişoara. Acesta a dezvăluit că echipa nu va avea probleme, din punct de vedere juridic, nici acum în liga secundă, dar nici în Liga I, forma acesteia fiind statutară inclusiv din punct de vedere al Federaţiei, dar şi al UEFA şi FIFA.

Criticat pentru felul cum a „creat” noua Poli Timişoara, primarul municipului de pe Bega, Nicolae Robu, a ţinut să facă câteva precizări prin intermediul reţelei de socializare Facebook, acolo unde edilul este extrem de activ în ultima perioadă.

Edilul-şef al Timişoarei a postat un text ce cuprinde 5 puncte prin care încearcă să ofere timişorenilor date, inclusiv juridice, legate de ACS Poli Timişoara, acesta menţionând încă o dată că echipa nu va avea probleme în caz de promovare în primul eşalon fotbalistic al ţării.

Vă redăm în cele ce urmează postarea de pe Facebook a primarului Nicolae Robu:
„Dragi prieteni,
Aflând că o nouă discuţie se poartă pe tema noii Poli (denumirea completă: ACS Poli Timisoara), ţin să fac câteva clarificări:
1. Subsemnatul, văzând la ce dezastru a ajuns fotbalul timişorean în urma formulelor juridice în care a funcţionat am conceput şi iniţiat proiectul ACS Poli, ca o colaborare între Primăria Timişoara, Consiliul Judeţean Timiş şi Universitatea ”Politehnica” din Timişoara, pusă în operă prin asocierea acestor entităţi publice într-un ONG.
2. Această formulă juridică – ONG – este perfect statutară şi din punct de vedere al FRF, şi din punct de vedere al UEFA şi FIFA, nu numai pt. Liga 2, cum afirmă unii, ci şi pt. Liga 1.
3. Ea are, pt. noi, timişorenii, trecuţi prin atâtea, avantajul că nu este vulnerabilă la deturnări. Noi nu ne mai putem permite niciun risc de-acum înainte şi eu vreau să o spun răspicat: atâta vreme cât voi avea un cuvânt de spus pt. Poli, Poli nu va mai ajunge sub controlul nimănui din afara parteneriatului între cei trei actori publici numiţi mai sus. A fost prea greu să construim un club curat, cum este ACS Poli astăzi, a fost prea greu să aducem palmaresul, numele şi culorile înapoi în Timişoara – şi nu oricum, ci sub controlul nostru total! -, ca să ne mai expunem! Nici pt. tot aurul din lume!
4. Căutăm parteneri privaţi, ca sponsori sau clienţi pt. publicitate, dar nu avem nevoie de cumpărători ai clubului pt. că ACS Poli nu este şi nu va fi de vânzare! Nici măcar parţial! Chiar fac un apel la firmele timişorene să se apropie de ACS Poli, să-i devină sponsori de pe-acum, când îi e greu, să-i ofere contracte de publicitate de pe-acum, când are nevoia cea mai mare de ele, pt. că, după promovare, discuţiile se vor purta în alţi termeni. Cine uită că „prietenul la nevoie se cunoaşte” uitat va fi şi el.
5. HAI POLI !” a scris edilul timişorean.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore