Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Romică Buia, cândva ovaţionat de peste 30.000 de voci: „Stadionul gol e cel mai urât loc în Timişoara”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Romică Buia, cândva ovaţionat de peste 30.000 de voci: "Stadionul gol e cel mai urât loc în Timişoara" 1Fost idol în alb-violet, Romulus Buia, a fost, alături de echipa în staff-ul căreia se află, la Timişoara, pentru partida ACS Poli Timişoara – FC Maramureş, de pe arena Dan Păltinişanu. Fost căpitan la Poli Timişoara în era AEK, Buia s-a arătat dezamăgit de actuala „audienţă” din tribunele Marelui Oval bănăţean.

Revenit pe Bega în calitate de director sportiv al FC Maramureş Universitar Baia Mare, Romulus Buia, fost component al team-ului alb-violet în perioada „Poli AEK”, a făcut o scurtă radiografie a partidei de sâmbătă, dar şi câteva comentarii referitoare la asistenţa extrem de redusă din tribunele stadionului Dan Păltinişanu.

Buia nu s-a ferit, asemeni antrenorului echipei sale Ioan Tătran, să acuze maniera de arbitraj a centralului partidei – Marius Omuţ – din Oradea. „Nu ştiu dacă deciziile arbitrului au fost cele mai corecte, în prima repriză se putea acorda, sau nu, cartonaşul roşu, însă asta este doar la latitudinea arbitrului. Per total, băieţii, au făcut un meci bun, păcat că nu a picat şi golul, cred că meritam un egal” a spus Buia pentru www.voceatimisului.ro.

Cea mai mare dezamăgire a fostului idol al tribunelor stadionului dan Păltinişanu este egată tocmai de acestea – tribunele stadionului – care sunt aproape goale, la partida dintre ACS Poli şi FC Maramureş, pe scaunele violete ale arenei luând loc doar câteva sute de suporteri, în vreme ce, acum zece ani, în perioada în care Buia evolua pentru Poli AEK, stadionul părea neîncăpător, în tribunele stadionului înghesuidu-se circa 30.000 de suflete aproape la fiecare meci. „Stadionul e cel mai urât loc posibil în Timişoara în aceste condiţii, însă este opţiunea suporterilor să-şi facă sau nu simţită prezenţa, din păcate pe mine mă dezamăgeşte ceea ce văd în tribune, e dezolant!” a explicat Romică Buia.

Referitor la ultima sa vizită pe Dan Păltinişanu, cea din sezonul trecut, când a revenit pe stadionul celor de la Poli în postura de antrenor advers, iar acum în cea de director sportiv, Buia, acesta a declarat că a fost decizia conducerii clubului, ca el să fie trecut „la costum” şi nu în treningul de tehnician. „A fost decizia conducerii să rămân pe alt post în club, dar nu sunt supărat. Sunt în cadrul echipei, alături de băieţi, iar cel mai important este să ne salvăm de la retrogradare la finalul sezonului, nu contează cine este antrenor, important este să ne îndeplinim obiectivul” a conchis Buia.
sursa foto: emaramures.ro

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare