Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Crin Antonescu împreună cu ceilalţi doi lideri USL vin la Timişoara!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Vineri, 30 noiembrie, este o zi importantă pentru candidaţii din partea Usl pentru alegerile parlamentare. Preşendintele Usl – Crin Antonescu împreună cu Victor Ponta şi Daniel Constantin sunt așteptați în Timişoara pentru a participa la lansarea candidaților USL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Lansarea candidaților la parlamentare va avea loc  de la ora 10 la sala Olimpia, iniţial liderii locali au optat pentru Stadionul „Dan Păltinișanu” dar teama condițiilor meteorologice nefavorabile i-au făcut pe aceştia să schimbe locaţia.Sute de membri şi simpatizanţi sunt invitaţi la acest eveniment.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare