Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriCulturăSâmbătă, o nouă premieră a Teatrului Naţional Timişoara: CANICULA!

Sâmbătă, o nouă premieră a Teatrului Naţional Timişoara: CANICULA!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Piesa, prezentată în Studio ”Uţu Strugari” de la ora 19:00 vorbește despre familie, despre compromisuri şi despre etichete. Orice familie este un univers „în mic”, cu legile sale – mai mult sau mai puţin scrise, mai degrabă instaurate şi perpetutate. De la „celula de bază a societăţii” la un infern din care participanţii se chinuie să iasă – sau nu, sintagma „o familie ca oricare alta” îşi pierde sensul, explică realizatorii.

Ce se întâmplă dincolo de zidurile oricărei case? Ce etichete i se mai potrivesc? Protagoniştii trăiesc şi visează, într-un spectacol care vorbeşte cu mult umor despre o generaţie pe care – ne place sau nu – riscăm să o perpetuăm.

Distribuţia spectacolului îi aduce împreună într-un cuplu (a)tipic pe Cătălin Ursu şi Mirela Puia. Scenografia e asumată de Zzolt Fehervári, Lucian Matei realizează partea video. Spectacolul este semnat de tânăra regizoare Miruna Radu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare