Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Se întrerupe temporar apa rece în Timișoara. Vezi pe ce străzi!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Aquatim anunță că luni, 10 martie, se va opri apa datorită unor lucrări  la canalizare. Dacă locuiți pe Popa Șapca, Eugeniu de Savoya, Francesco Griselini, Țarcului, Piața Țepeș Vodă, între orele 9-16, nu veți avea apă rece. Același lucru e valabil și pentru restaurantul Curtea Berarilor, pentru Schela de Petrol, cofetăria Trandafirul, Tribunalul Timișoara și punctul termic de pe str. Eugeniu de Savoya.

Aquatim recomandă să nu se folosească apa tulbure care va curge după reluarea alimentării, în scopuri menajere, și să se aștepte limpezirea completă. Întreruperea este datorată unor lucrări de reabilitare a sistemului de alimentare și canalizare din centrul istoric al Timișoarei. Se lucrează la intersecția străzilor Eugeniu de Savoya și Popa Șapcă. Pentru probleme de alimentare cu apă și pentru canalizare, puteți suna la Aquatim la 0256 201 362 sau 0756 119 528.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca la Nufărul: Apretat și spălat, Cristian Mos sugerează că Direcția Apelor Banat ar fi alterat probele privind poluarea Begăi!

O senzațională partidă de pase în diagonală, într-o singură repriză de 60 de minute,...

Mai multe strazi din zona Torontalului raman, miercuri, fara apa potabila

Compania care distribuie apa rece în municipiul Timișoara anunșă că, în cursul zilei de...