Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEducațieSerbare de sfârşit de an şcolar la Şcoală Gimnaziala nr.16 Take Ionescu...

Serbare de sfârşit de an şcolar la Şcoală Gimnaziala nr.16 Take Ionescu clasa a-II-c

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Am ajuns şi la finele acestui an şcolar. Parcă mai nerăbdători ca niciodată elevii clasei a II-C au susţinut un mini spectacol, realizat sub forma unui colaj de poveşti, pe care le-au studiat în decursul acestui an şcolar.

Frumos costumaţi, în diferite personaje de basm copii au interpretat cu bucurie dar şi cu mici emoţii rolurile pe care le-au avut. Au jucat pe rând povesti că Albă-ca-Zăpada, Fata babei şi fata moşului, Scufiţa roşie şi o adaptare după Capra cu trei iezi, numită, Iedul cu trei capre, deasemenea au cântat şi dansat minunat spre marea încântare a părinţilor care i-au răsplătit cu multe aplauze.
La sfârşitul programului d-na învăţătoare Rodica Oprea le-a înmânat diplomele de absolvire a clasei a-II-a cât şi diplomele primite de copii ca urmare a participării lor la diferite concursuri şcolare, recompensându-le astfel munca de-a lungul întregului an şcolar şi îndrumându-I ca pe viitor să fie mai buni şi mai perseverenţi în cea ce priveşte activitatea şcolară.
La rându-i d-na învăţătoare a primit din partea elevilor săi o diplomă de onoare, prin care i s-a recunoscut oficial titlul de cea mai bună şi iubitoare învăţătoare. Băieţii au ţinut să-şi arate admiraţia faţă de colegele lor, oferindu-le în dar câte o coroniţă de flori împletită.

„A venit vacanţa mare !”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare