ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Serbare de sfârșit de an şcolar la Şcoala Gimnaziala nr.16 Take Ionescu clasa a-II-c

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Am ajuns și la finele acestui an școlar. Parcă mai nerăbdători ca niciodată elevii clasei a II-C au susținut un mini spectacol, realizat sub forma unui colaj de povești, pe care le-au studiat în decursul acestui an școlar.

Frumos costumați, în diferite personaje de basm copii au interpretat cu bucurie dar şi cu mici emoţii rolurile pe care le-au avut. Au jucat pe rând povesti că Albă-ca-Zăpada, Fata babei şi fata moşului, Scufiţa roşie şi o adaptare după Capra cu trei iezi, numită, Iedul cu trei capre, deasemenea au cântat şi dansat minunat spre marea încântare a părinţilor care i-au răsplătit cu multe aplauze.

La sfârşitul programului d-na învăţătoare Rodica Oprea le-a înmânat diplomele de absolvire a clasei a-II-a cât şi diplomele primite de copii ca urmare a participării lor la diferite concursuri şcolare, recompensându-le astfel munca de-a lungul întregului an şcolar şi îndrumându-I ca pe viitor să fie mai buni şi mai perseverenţi în cea ce priveşte activitatea şcolară.

La rându-i d-na învăţătoare a primit din partea elevilor săi o diplomă de onoare, prin care i s-a recunoscut oficial titlul de cea mai bună şi iubitoare învăţătoare. Băieţii au ţinut să-şi arate admiraţia faţă de colegele lor, oferindu-le în dar câte o coroniţă de flori împletită.

„A venit vacanța mare !”

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore