Serbare-de-sfârşit-de-an-şcolar-la-Şcoală-Gimnaziala-nr.16-Take-Ionescu-clasa-a-II-c_053

Am ajuns şi la finele acestui an şcolar. Parcă mai nerăbdători ca niciodată elevii clasei a II-C au susţinut un mini spectacol, realizat sub forma unui colaj de poveşti, pe care le-au studiat în decursul acestui an şcolar.

Frumos costumaţi, în diferite personaje de basm copii au interpretat cu bucurie dar şi cu mici emoţii rolurile pe care le-au avut. Au jucat pe rând povesti că Albă-ca-Zăpada, Fata babei şi fata moşului, Scufiţa roşie şi o adaptare după Capra cu trei iezi, numită, Iedul cu trei capre, deasemenea au cântat şi dansat minunat spre marea încântare a părinţilor care i-au răsplătit cu multe aplauze.
La sfârşitul programului d-na învăţătoare Rodica Oprea le-a înmânat diplomele de absolvire a clasei a-II-a cât şi diplomele primite de copii ca urmare a participării lor la diferite concursuri şcolare, recompensându-le astfel munca de-a lungul întregului an şcolar şi îndrumându-I ca pe viitor să fie mai buni şi mai perseverenţi în cea ce priveşte activitatea şcolară.
La rându-i d-na învăţătoare a primit din partea elevilor săi o diplomă de onoare, prin care i s-a recunoscut oficial titlul de cea mai bună şi iubitoare învăţătoare. Băieţii au ţinut să-şi arate admiraţia faţă de colegele lor, oferindu-le în dar câte o coroniţă de flori împletită.

„A venit vacanţa mare !”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.