Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Șocant. Titu Bojin pupă primarii PDL de trei ori şi îi convinge să susțină PSD în campanie

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
26.9 ° C
27.8 °
26.1 °
36 %
2.6kmh
0 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Mai mult de jumătate din primarii PDL din judeţul Timiş sunt pe punctul de a trece în PSD, a anunţat, joi, Titu Bojin. Liderul PSD Timiş a explicat şi cum îi convinge…prin pupături.

Trei dintre aceştia este sigur că vor trece în PSD Timiş, iar cu restul preşedintele organizaţiei se află în negocieri. Chiar dacă va reuşi să îi convingă, cei 20 de primari PDL nu se pot înscrie în PSD pentru că îşi vor pierde mandatul, şi asta pentru că traseismul politic nu este legalizat pentru primari, consilieri locali şi consilieri judeţeni. „Deşi nu s-au înscris în PSD, aceștia vor face campanie pentru PSD pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Nici dacă mă ardeți cu ceară nu pot să le dezvălui numele pentru că pot să aibă probleme”, a afirmat Titu Bojin.

Liderul PSD Timiş dă asigurări că aceste transferuri se vor putea legaliza abia în 2013, când există două alternative: fie se schimbă legislaţia şi se oficializează traseismul politic, fie primarii vor fi daţi afară din organizaţie, iar ca independenţi se pot înscrie în ce partid doresc.“Îi pup de două ori, iar a treia oară se înscriu în partid. Unii dintre aceștia nu au fost plecați niciodată, nu au umblat dintr-o parte într-alta și eu cred că sunt oameni serioși. Este corect ceea ce fac pentru că în 2005, Constantin Ostaficiuc mi-a luat 27 de primari”, a mai spus președintele Consiliului Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare