Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Șoferi și pietoni, amendați la Timișoara, în urma unei acțiuni a Poliției Rutiere

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °
În doar câteva ore polițiștii rutieri au dat peste 100 de sancțiuni, atât șoferilor, cât și pietonilor pentru încălcarea legislației.

Mai exact, în data de 25 august, în intervalele orare 07.00-12.00 și 17.00-20.00, polițiștii timișoreni au desfășurat o acțiune în municipiu pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul indisciplinei pietonilor, participanți la traficul rutier.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 167 de persoane, verificate 83 de autovehicule și aplicate 108 sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.672 de lei. Au fost sancționați contravențional 64 de pietoni.

Totodată, polițiștii au reținut și șase  permise de conducere, dintre care patru pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului.

Polițiștii vor continua aceste acțiuni și în zilele următoare.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare