AcasăStiriEvenimentȘoferi și pietoni, amendați la Timișoara, în urma unei acțiuni a Poliției...

Șoferi și pietoni, amendați la Timișoara, în urma unei acțiuni a Poliției Rutiere

În doar câteva ore polițiștii rutieri au dat peste 100 de sancțiuni, atât șoferilor, cât și pietonilor pentru încălcarea legislației.

Mai exact, în data de 25 august, în intervalele orare 07.00-12.00 și 17.00-20.00, polițiștii timișoreni au desfășurat o acțiune în municipiu pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul indisciplinei pietonilor, participanți la traficul rutier.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 167 de persoane, verificate 83 de autovehicule și aplicate 108 sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.672 de lei. Au fost sancționați contravențional 64 de pietoni.

Totodată, polițiștii au reținut și șase  permise de conducere, dintre care patru pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului.

Polițiștii vor continua aceste acțiuni și în zilele următoare.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:
Avatar of Ioana Danciu
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente