Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste 250 de amenzi, date de poliţiştii rutieri în weekend, pe şoselele din Timiş! Cele mai multe pentru viteză

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
În perioda 13 – 15 august, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Au fost aplicate peste 250 de sancțiuni contravenționaleşi au reţinut 27 de permise de conducere.

În zilele de weekend, poliţiştii au constatat 18 infracțiuni și au aplicat 251 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere, 138dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

Totodată au fost reţinute în vederea suspendării 27 de permise de conducere, pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză, conducere sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Acţiunile de prevenire a accidentelor rutiere vor continua şi în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare