politist-zapada-trafic

Județul Timiș nu va avea drumuri pe care nu se prestează servicii de deszăpezire, indiferent de rezultatul licitației organizate de CJ Timiș. Asta anunță președintele instituției, Călin Dobra, care spune că dacă nu se pot încheia contracte în baza licitațiilor, activitățile se vor presta și în alte modalități.

„Cu contractele pentru deszăpezire avem două situații delicate. Din cele șase zone două au fost contestație. Așteptăm răspunsul la contestație când îl va da Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor. La celelalte vom semna în perioada următoare contractele. Și dacă vom ajunge la contestații avasate pe celelalte loturi, în sensul de instanță, avem soluții pentru a acoperi zonele respective. Soluții de atribuire pentru zonele respective astfel încât să nu avem niciun fel de probleme la iarnă cu zăpada”, a explicat Dobra.

Județul este împărțit în șase zone după cum urmează: Zona I – Sânnicolau Mare, Jimbolia, zona II – Sânandrei, Orţişoara, Giarmata, Pişchia, Zona III (zona de sud – Deta – 236,5 km de drum) și Zona IV (zona de sud-est – Buziaș – 151, 5 km de drum), Zona IV (zona de sud-est – Buziaș – 151, 5 km de drum), zona V – Coşteiu, Bara, Brestovăţ, Bethausen, Compact Product și zona VI – Boldur, Darova, Făget, Margina, Pietroasa, Fârdea, Tomeşti. În baza licitațiilor făcute de Consililul Județean Timiș au fost depuse contestații pentru zonele Deta și Buziaș.

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.