Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timişoara, printre oraşele cu cei mai mulţi utilizatori de facebook

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
nori împrăștiați
5.1 ° C
6.2 °
3.9 °
81 %
3.6kmh
40 %
mar
6 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
16 °

Statistici recente indică faptul că Timişoara se numără în topul primelor patru oraşe cu un număr mare de utilizatori ai reţelei de socializare. Capitala este fruntaşă topului cu peste un milion de adepţi, după care urmează Clujul, Iaşiul şi Timişoara cu aproximativ 240.000 de utilizatori fiecare. În coada clasamentului se situează oraşele unde lumea internetului încă nu a izbit „mortal şi ireversibil”,  oraşe simple precum Medgidia, Făgăraş, Rădăuţi, unde doar 11.000 de persoane îşi ocupă timpul cu like-uri şi comentarii.

În ceea ce priveşte paginile de facebook ale marilor artişti autohtoni, Inna „călăreşte” topul cu aproximativ 10.000.000 de fani, urmată de Alexandra Stan, Akcent şi Playboy România, mari valori ale ţării noastre într-adevăr.
Compania a fost fondată în luna februarie a anului 2004.Apreciat a fi al doilea site social mondial după google.com, luat după numărul de vizite, facebook este cea mai răspândită reţea socializare din lume.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare