Celebra reţea de socializare, Facebook, strânge tot mai mulţi adepţi. În România peste 7 milioane de persoane utilizează frecvent site-ul lui Mark Zuckerberg, dintre care 316.400 sunt din zona vestică a ţării. Timişoara se regăseşte pe locul trei în topul oraşelor din ţară, după Bucureşti şi Cluj, cu un număr de 260.000 de persoane ce deţin un profil de Facebook. Statisticile indică faptul că, faţă de 2013, numărul bănăţenilor „conectaţi” a crescut cu 20.000.

În ceea ce priveşte restul oraşelor din judeţul Timiş, printre fruntaşe se numără Lugoj cu 18.200 de utilizatori, urmat de Jimbolia, Făget, Pecica şi Sânnicolaul Mare. Topul celor mai populare pagini de Facebook o regăseşte pe primul loc pe artista Kamelia, „urmărită” de aproximativ 600.000 de persoane, pe atleta Sorana Cristea, blog-ul culinar Cuina Bănăţeană şi pagina Oraşul Timişoara. De asemenea, Andreea Voica, trupa Cargo şi George Hora se bucură de notorietate în lumea Facebook-ului.

La nivel naţional, Capitala rămâne detaşat în frunte, cu peste un milion de persoane ce frecventează reţeaua de socializare. Iar în rândul celor mai apreciate pagini rămân Inna, Akcent, Playboy România şi Alexandra Stan

Facebook Comments