ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timişoara în topul oraşelor din România cu cei mai mulţi utilizatori Facebook şi în 2014

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Celebra reţea de socializare, Facebook, strânge tot mai mulţi adepţi. În România peste 7 milioane de persoane utilizează frecvent site-ul lui Mark Zuckerberg, dintre care 316.400 sunt din zona vestică a ţării. Timişoara se regăseşte pe locul trei în topul oraşelor din ţară, după Bucureşti şi Cluj, cu un număr de 260.000 de persoane ce deţin un profil de Facebook. Statisticile indică faptul că, faţă de 2013, numărul bănăţenilor „conectaţi” a crescut cu 20.000.

În ceea ce priveşte restul oraşelor din judeţul Timiş, printre fruntaşe se numără Lugoj cu 18.200 de utilizatori, urmat de Jimbolia, Făget, Pecica şi Sânnicolaul Mare. Topul celor mai populare pagini de Facebook o regăseşte pe primul loc pe artista Kamelia, „urmărită” de aproximativ 600.000 de persoane, pe atleta Sorana Cristea, blog-ul culinar Cuina Bănăţeană şi pagina Oraşul Timişoara. De asemenea, Andreea Voica, trupa Cargo şi George Hora se bucură de notorietate în lumea Facebook-ului.

La nivel naţional, Capitala rămâne detaşat în frunte, cu peste un milion de persoane ce frecventează reţeaua de socializare. Iar în rândul celor mai apreciate pagini rămân Inna, Akcent, Playboy România şi Alexandra Stan

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore