Tineri din Timişoara, „săltaţi” de agenţii de la Locală, pentru că se drogau în plină stradă. Ce i-a dat de gol

Date:

Deși consumul de droguri este interzis în țara noastră, din ce în ce mai mulți tineri apelează la această metodă de relaxare distracție. Este și cazul mai multor tineri din Timișoara pentru care viciul a devenit atât de puternic încât au decis să fumeze țigări care conțineau substanțe ilegale chiar în plină stradă. Comportamentul agitat acestora le-a atras atenția agenților de la Poliția Locală.

„Polițiștii locali au observat, în seara zilei de sâmbătă, în jurul orei 22.00, pe str. Iancu Văcărescu colț cu Regele Carol, trei tineri care erau agitați, făceau gălăgie certându-se între ei, iar la vederea polițiștilor locali au încercat să fugă. Din acest motiv, după ce au fost somate, cele trei persoane au fost legitimate, constatându-se că se numesc C.A., de 19 ani, S.R., de 17 ani și K.M., tot de 17 ani, toți trei cu domiciliile în Timișoara. Întrucât erau agitați și în momentul legitimării, s-a trecut la controlul corporal sumar, iar asupra unuia dintre ei s-a găsit un mini-cântar electric, care prezenta urme de resturi vegetale, identificate de altfel și în carcasa bateriilor aparatului, resturi ce păreau a face parte din categoria substanțelor halucinogene. De asemenea, tot asupra tinerilor se mai afla un pachet cu țigarete conținând aceeași substanță din categoria celor interzise, precum și o pungă din plastic cu bucăți de staniol conținând resturi vegetale”, a transmis direcția din subordinea Primăriei Timișoara. Tinerii au fost predați către agenții de la Secția 3 de Poliție, care vor continua cercetările.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare