Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Tinerii din PLR Timișoara ”cresc” antreprenori. Cu ce finanțare ademenesc o idee genială de business

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Câștigătorul va fi sprijinit de către echipa TLR Timișoara pentru a obține o finanțare de 25.000 de euro prin programul guvernamental START, fonduri nerambursabile, precum și sprijin în înființarea societății plus dezvoltarea unui business solid. Tineretul Liberal Reformator din Timișoara asigură cofinanțarea acestui proiect (reprezentând 10% din valoarea totală).

Concurenții trebuie să prezinte în fața unor antreprenori de succes un proiect în care cred și să realizeze un plan de afaceri. Proiectele se depun pe e-mail, la adresa: tlrcrestemantreprenori@gmail.com. Formularul de înscriere se regăsește AICI, iar temenul limită este 20 februarie 2015.

Programul pentru dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale în rândul tinerilor şi facilitarea accesului acestora la finanţare – START, este un program de încurajare şi de stimulare a înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, implementat de către Departamentul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism (DIMMMAT), prin Directia Implementare Programe pentru IMM (DIMMMAT-DIPIMM), în conformitate cu prevederile Legii nr. 346/2004 privind stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi ale Hotărârii Guvernului nr. 430/2013 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Departamentului pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism, cu modificările şi completările ulterioare. Obiectivul programului îl constituie stimularea înfiinţării de noi întreprinderi mici şi mijlocii, îmbunătăţirea performanţelor economice ale celor existente, creşterea potenţialului de accesare a surselor de finanţare şi dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale întreprinzătorilor în scopul implicării acestora în structuri economice private.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Tăriceanu apare în dosarul EADS! Fostul premier nu va apuca să fie numit premier de Ponta, dacă acesta câștigă președinția

În dosarul EADS, numele ”noi” ar fi Cristian David şi Radu Stroe, ambii foşti...

Tăriceanu propune iniţierea procedurii de SUSPENDARE a lui Traian Băsescu. Când va fi referendumul

"Având ca bază probatorie nenumăratele încălcări ale prevederilor constituţionale puse în operă de Preşedintele...

Programe guvernamentale destinate tinerilor întreprinzători, în 2014. Vezi cine poate beneficia de fonduri nerambursabile

Ca şi în 2013, programele naţionale vor pune accent în principal pe stimularea tinerilor...