Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Titu Bojin este hotărât- „Nu vrem să stăm pasivi vizavi de acest subiect”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Titu Bojin este hotărât- „Nu vrem să stăm pasivi vizavi de acest subiect” 1

 Prefectura Timiș şi Consiliul Județean  constituie în zilele următoare o comisie care să verifice detaliile privind imobilului monument Casa Mühle.

Președintele CJT  Titu Bojin este hotărât, în două săptămâni comisia urmează să prezinte un raport    – „Nu vrem să stăm pasivi vizavi de acest subiect”.

„Am făcut demersurile – împreună cu arhitectul șef al CJT, cu Direcția de Urbanism și cu Prefectura Timiș, cu Inspectoratul de Stat în Construcții – pentru a verifica modul în care s-a derulat mișcarea – legal sau ilegal – pentru Casa Mühle și pentru a fi conviși că lucrurile s-au făcut corect din punctul nostru de vedere”, a declarat Bojin.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare