Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăTraian Stoia, exclus din PSD

Traian Stoia, exclus din PSD

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După cum era de așteptat în urma votului dat la bugetul Timișoarei, Traian Stoia a fost oficial exclus din PSD. Decizia a fost luată vineri, de Biroul Permanent Județean al partidului, aceasta fiind unanimă.

Săptămâna trecută, membrii biroului municipal al PSD Timișoara au decis excluderea lui Traian Stoia din partid. Decizia însă trebuia aprobată și de către Biroul Permanent Județean al partidului, care a adoptat-o cu vot unanim.

Biroul Permanent Judeţean al PSD Timiş s-a reunit astăzi în şedinţă de lucru, liderii social-democraţi luând o serie de decizii administrative şi politice. Pe lângă pregătirea campaniei electorale, pe ordinea de zi s-a aflat şi propunerea Biroului Municipal al PSD Timişoara de excludere din partid a viceprimarului Timişoarei, domnul Traian Stoia. Preşedintele interimar al PSD Timişoara, deputatul Florin Bîrsăşteanu, a expus membrilor BPJ situaţia de fapt, iar votul în favoarea excluderii a fost unanim. Astfel, începând de astăzi, domnul Traian Stoia nu mai este membru al Partidului Social Democrat„, au transmis reprezentanții PSD Timișoara.

Vă reamintim că Traian Stoia a acordat un vot favorabil proiectului de buget pentru anul 2015 în Consiliul Local Timișoara, astfel încălcând directivele trasate de PSD. Ca primă reacție la gestul său au venit demisiile lui Sebastian Răducanu din funcția de președinte al PSD Timișoara și lui Alfred Simonis din cea de lider de grup al consilierilor PSD în consiliul local.

1 COMENTARIU

  1. Frumoasă extragerea tovarăşului Stoia.
    După ce a ,,rezolvat” toate terenurile Fraților Bicicletă, acum este ,,Eroul Bugetului PMT” şi PSD- ul este ,,curat şi proaspăt”. Tovarăşii ciorditori chiar ne cred gâşte?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare