Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTramvaiele ”revin” pe strada Ștefan cel Mare din Timișoara. Vezi când are...

Tramvaiele ”revin” pe strada Ștefan cel Mare din Timișoara. Vezi când are loc modificarea

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Începând de luni, 8 decembrie 2014, se reia circulaţia tramvaielor pe strada Ştefan cel Mare. Linia tramvaiului 4 va avea traseul din Torontal prin Piaţa 700, Piaţa Traian, Banatul, AEM şi retur. Porţiunea de traseu şi staţiile dintre Piaţa 700, Catedrală, Piaţa Bălcescu şi Banatul se desfiinţează.

De asemenea, linia tramvaiului 6 va avea un traseu modificat începând tot de luni, 8 decembrie. Acesta va circula din Torontal pe la Catedrala Mitropolitană, Piaţa Bălcescu, Banatul, strada Ştefan cel Mare, Piaţa Traian, Piaţa Badea Cârţan, Gara de Est, UMT, Prinţul Turcesc, Piaţa Traian, Prefectură, Piaţa 700, Torontal. Se înfiinţează staţia Piaţa Traian în sensul spre Gara de Est pe strada Ştefan cel Mare la intersecție cu strada Ion Mihalache înainte de macaz. Toate celelalte linii de tramvai îşi păstrează traseele.

RATT anunță că și linia autobuzului 21 va suferi modificări în sensul că nu va mai circula prin Piaţa Traian şi pe strada Ştefan cel Mare, ci îşi reia traseul prin Prinţul Turcesc, Baba Dochia, strada Şt. O. Iosif, Banatul şi retur. Se desfiinţează staţia din Piaţa Traian, iar porţiunea de traseul din cartierul Plopi până la Prinţul Turcesc rămâne neschimbată. Se reînfiinţează staţiile Baba Dochia, Iepurelui şi Fabrica de Bere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare