ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un bărbat condamnat la 1 an și jumătate de închisoare pentru ultraj, depistat ieri în Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un bărbat de 26 de ani condamnat la 1 an și șase luni de închisoare pentru ultraj și care a refuzat recoltarea probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei a fost depistat ieri, 21 octombrie, de către polițiștii Secției 3 Timișoara. Acesta a comis faptele condamnabile în primăvara anului 2015.

În data de 2 martie bărbatul a fost depistat de către polițiștii Biroului Rutier Timișoara în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest i-a reieșit o valoare de 0.96 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat să se supună recoltării probelor biologice.

După fapta comisă în martie, bărbatul nu s-a astâmpărat și, în aprilie a agresat un polițist. Agresorul a fost introdus în penitenciar pentru executarea pedepsei, după ce ieri a fost pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Timișoara.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore