ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Partidul M10 Timiș acuză reprezentanții Primăriei Timișoara de DISPREȚ față de cetățean

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Partidul M10 Filiala Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la practicile de lucru ale reprezentanților Primăriei Timișoara și ale membrilor Consiliului Local și se declară nesatisfăcut de faptul că aceștia ignoră prevederile legale referitoare la transparența decizională în administrația publică. Ca argument concret este adusă o faptă din cadrul celei mai recente ședințe de plen a Consiliului Local Timișoara, care s-a desfășurat vineri, 16 octombrie 2015.

„În pofida faptului că au fost formulate și depuse mai multe solicitări vizând desfășurarea unei dezbateri publice adecvate pe marginea proiectului de amenajare a pasajului auto din Piața Victoriei, s-a procedat la supunerea la vot a proiectului de hotărâre, nesocotindu-se prevederile explicite ale Legii 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică. Îi atenționăm pe reprezentanții Primăriei Timișoara care se fac răspunzători pentru situația creată astfel că eventuala necunoaștere a cadrului legal nu reprezintă în niciun fel o circumstanță atenuantă, ci este o probă a lipsei de profesionalism, a dezinteresului și nepăsării pe care aceștia o manifestă față de cetățeni”, se arată în comunicatul de presă emis de Partidul M10 Filiala Timiș.

Mai mult, reprezentanții partidului spun că disprețul față de cetățean a fost transformat de către reprezentanții Primăriei Timișoara într-o practică de lucru curentă, și își exprimă insatisfacția pe această cale. Totodată, solicită actualizarea secțiunii Informații de interes public de pe pagina de internet a instituției, în acord cu toate prevederile legale în vigoare. „Aparatul administrativ se află în slujba cetățeanului, pagina de internet a Primăriei fiind, la rândul ei, finanțată din bani publici. În acest context, considerăm că omiterea publicării de informații și documente de interes public, precum și furnizarea haotică sau deficitară a acestora reprezintă, în fapt, tot atâtea tentative de dezinformare, achitate, din păcate, direct din buzunarul contribuabililor”, transmit cei din Partidul M10 Filiala Timiș, prin intermediul comunicatului.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore