ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Doi tineri din Recaș, prinși când încercau să sustragă combustibil dintr-o mașină

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Doi tineri din Recaș au fost prinși ieri în flagrant, în timp ce încercau să sustragă combustibil din rezervoarele unor autovehicule parcate pe raza orașului. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că, pe parcursul lunii septembrie, cei doi au sustras 60 de litri de combustibil din rezervorul unei alte mașini.

Unul dintre cei bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la infracțiunea de furt calificat este minor, în vârstă de 17 ani, în vreme ce celălalt are 20 de ani. Aceștia au fost prinși în noaptea de 20 spre 21 octombrie, în jurul orei 02:10. Oamenii legii au confiscate de la fața locului 11 bidoane de plastic, iar după extinderea cercetărilor au constatat că în 5 septembrie au furat combustibil în valoare de 360 de lei.

Pe numele celor doi a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la infracțiunea de furt calificat.

foto: arhiva

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore