ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un echipaj timişorean vrea să facă spectacol în etapa a III-a a Campionatului Naţional de Raliuri. ACS Big Racing Timişoara ţinteşte sus în Raliul Deltei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Echipajul Bogdan Stanoiev-Călin Maier are ca obiectiv o clasare pe podiumul Raliului Deltei, cea de-a treia etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2013 (C.N.R.). Competiţia debutează azi şi se încheie sâmbătă seară.

Municipiul Tulcea şi împrejurimile acestuia vor fi gazda primitoare a Raliului Deltei, competiţie ce revine în calendarul competiţional intern după o pauză de 20 de ani. Traseul etapei a III-a a C.N.R. însumează 109,8 kilometri de probă specială.

Echipajul timişorean, ce aleargă sub culorile clubului ACS Big Racing Timişoara, şi-a arătat forma bună la shakedown-ul de joi, obţinând al 11-lea timp dintre cei 46 de concurenţi înscrişi pe lista acestei etape. Acest rezultat aduce multe speranţe în tabăra timişoreană, acolo unde pilotul, Bogdan Stanoiev, a declarat: „Maşina se prezintă bine, am avut un timp bun la shakedown. Aşteptăm startul raliului cu încredere. Bătălia se anunţă încinsă la clasa 11 şi cred că o clasare pe podium ne este în putere să obţinem. Mă simt mai bine cu maşina, mi-a plăcut cum mi-a răspuns în aceste zile. Obiectivul nostru este să mergem cât se poate de eficient. E o pauză destul de mare de când nu am mai fost în concurs şi trebuie să fim atenţi. Din ceea ce am văzut probele sunt alunecoase şi foarte rapide. Se anunţă ploaie pentru vineri şi asta poate schimba complet condiţiile de concurs. Sper ca de data aceasta să fim scutiţi de ghinion şi să nu mai fim nevoiţi să abandonăm ca în etapa precedentă” a spus pilotul timişorean înaintea Raliului Deltei.

Startul are loc astăzi, începând cu ora 12:00, când se vor parcurge de câte două ori probele Telita, de altfel cea mai lungă a raliului (20,15 kilometri) şi Cocoşu, urmate de Superspeciala de pe faleza din Tulcea. Ziua a doua aduce câte două treceri pe probele Babadag şi Eoliene, şi încă o Superspecială în Tulcea. Superspecialele din cele două zile sunt transmise în direct pe DigiSport, cu începere de la ora 18:00.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore