Un fotbalist timişorean „plânge” după… Steaua Bucureşti

0
941

Szekely vrea la Steaua şi nu oricum, e dispus să joace şi gratis pentru echipa din Ghencea. Timişoreanul nu este dorit însă de patronul bucureştenilor, Gigi Becali, care s-a întrebat retoric: „Ce să fac cu Szekely?”

Este vorba de Janos Szekely, nu actualul jucător al ACS Poli Timişoara – Szabolcs Szekely. „Iani”, fost component al echipei de fotbal Poli Timişoara, în perioada 2000-2002, se visează la Steaua, echipă la care a mai evoluat cândva. Acesta se autopropune pentru o revenire la echipa lui Gigi Becali, însă finanţatorul din Ghencea i-a dat duminică o replică nu tocmai aşteptată.

„Szekely îl tot sună pe Luţu că ar vrea să revină la Steaua, să joace şi gratis. L-a înnebunit pe bietul Luţu. Toţi îl sună, zici că el e patron la Steaua. Ştiu că e apropiatul meu, de-aia îl sună pe el. Nu se pune problema să-l chem gratis, ce să fac cu el?”, a declarat Becali la GSPTV.

Janos Szekely s-a născut la Timişoara, pe 13 mai 1983 şi a debutat în fotbalul mare la Poli Timişoara, în 2000. Acesta a plecat după doar doi ani, pentru ca mai apoi, din 2009, să evolueze pentru Steaua Bucureşti timp de trei sezoane, evoluţiile sale nefiind între cele mai fericite.

În acest moment, bănăţeanul este legitimat în campionatul Poloniei, la Korona Kielce.
foto:korona-kielce.pl

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.