Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Veste bună pentru studenţii petrecăreţi! Madness Club sparge tiparele!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
90 %
4.6kmh
100 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

Timişorenii sunt renumiţi pentru dorinţa de distracţie şi pasiunea lor pentru muzica de calitate, iar pe acest fapt s-au bazat şi cei de la Madness Club, care împreună cu celebrul Geo Da Silva vor iniţia un nou concept de petrecere.
Din dorinţa de a sparge tiparele, aceştia vin cu ceva inedit: televizarea petrecerii studenţeşti, aceasta fiind filmată live, un lucru nou în România.
Madness Club şi Geo Da Silva scot studenţii la distracţie în fiecare marţi, la seara studenţească. Petrecerea va fi animată de modelele de la PTK Models iar distracţia va fi la ea acasă.Pentru rezervari: 0784.993.366

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare