Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un judecător ”celebru” din România atrage atenția utilizatorilor de Facebook: DNA și Laura Codruța Kövesi nu au pagini oficiale

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Așa cum toți utilizatorii Facebook știu, există atât pagini cât și conturi personale cu coincidențe mai mici sau mai mari de nume, însă atunci când este vorba despre pagini, fie ele și neoficiale, acestea pot induce confuzii în rândul cetățenilor – simpli admiratori ai justițiabililor din țara noastră.

Este și cazul unor instituții, cum ar fi Direcția Generală Anticorupție sau femeia cu cea mai puternică funcție din această instituție, Laura Codruța Kövesi. Chiar dacă pe Facebook există pagini care poartă ”numele” celor două entități, acestea au fost create din ”pasiune” pentru DNA și Kövesi, nefiind vorba despre pagini oficiale.

”Sunt îndrituit să vă înștiințez că nici DNA, nici doamna procuror Laura Codruța Kövesi  nu au cont oficial/personal de Facebook” a scris procurorul CSM Cristi Danileț.

Pe Facebook există pagina DNA – Direcția Națională Anticorupție, care are peste 4.000 de aprecieri și, culmea, ține utilizatorii rețelei la curent cu noutățile, postânt o serie de comunicate de presă, însă la descrierea acesteia se specifică faptul că este o pagină ”neoficială”. Pagina Codruţa Kövesi se apropie de 3.000 de aprecieri, însă la descrierea, abia după ce a apărut avertismentul lansat de judecătorul Cristi Danileț a apărut și textul: ”Atenție! Nu e pagina oficială a Domnei Codruța Kövesi. e o pagină făcută în respect și sprijin pentru dreptate și adevăr din România. Cu siguranță, va citi comentariile și postările voastre”. Acest text a apărut chiar în timpul redactării acestei știri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca-n basme! Spectaculoasa achiziție a pensiunii turistice ”Sus în deal” din Gărâna de către Universitatea de Vest Timișoara a trezit interesul DNA

Cine crede că Universitatea de Vest Timișoara s-a lansat în turismul regional, în plină...

Suspiciune de fraudă în Primăria Timişoara, în organizarea mai multor concursuri în 2018 şi 2019! Dovezile au ajuns la DNA

O posibilă rețea de fraudare a concursurilor pentru ocuparea unor funcții publice, din care...