ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Universitatea Politehnica Timișoara organizează un seminar academic alături de National Instruments

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Seminarul va avea loc pe 6 februarie 2015, în clădirea Electro (Bulevardul Vasile Pârvan nr.2) a Universității Politehnica Timișoara, începând cu ora 10:00. Acțiunea se adresează cercetătorilor, cadrelor didactice și tuturor celor interesați de platformele utilizate în cercetare și industrie pentru aplicații personalizate de măsurare și control. Manifestarea face parte dintr-o serie de evenimente organizate la nivel național, National Instruments susținând astfel de seminarii și în București, Iași și Cluj.

National Instruments este o companie americană cu sediul central în Austin, Texas, care are peste 7 100 de angajați și filiale în aproape 50 de țări. Compania și-a deschis prima filială din România la Cluj, în anul 2005, fiind prima entitate NI R&D din estul Europei. NI oferă clienților medii de programare ușor de utilizat precum NI LabVIEW și echipamente hardware modulare ușor de integrat, la costuri reduse, având o bază largă de clienți ce se ridică, la nivel global, la peste 35 000 de companii diferite în fiecare an. Echipamentele produse de National Instruments au accelerat cercetarea și procesul educațional oferind cadrelor didactice și cercetătorilor o platformă comună pentru efectuarea aplicațiilor de măsurare, control și dezvoltare rapidă de prototipuri. Această abordare tehnică este utilizată în multiple domenii, de la electronică și sisteme auto integrate, comunicații wireless și măsurători RF, până la aplicații de fizică nucleară.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore