Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Vine frigul. Temperaturile scad iar mase de aer arctic au ca destinaţie România

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În ultimele zile, timişorenii au avut parte de o vreme friguroasă, presărată cu vânt şi rupere de nori. Nici în perioada următoare nu se anunţă timp mai călduros. În următoarea săptămână, Timişoara va îndura minime începând cu 9°C şi până la 14°C. Cerul va fi înnorat parţial iar şansele de ploaie sunt foarte ridicate.

În plus, prognoza meteorologică indică un proces de transfer al maselor de aer arctic în Europa, rezultând geruri anormale pentru perioada următoare, se arăta într-un document al Guvernului.
Conform surselor, „Potrivit prognozei meteorologice, va exista un proces de transfer al maselor de aer arctic în Europa, rezultând geruri anormale pentru perioada următoare, ceea ce va determina creşterea consumului prognozat de energie electrică şi termică pe perioada sezonului rece. În aceste condiţii există riscul ca autorităţile locale să nu poată asigura stocurile necesare furnizării în condiţii optime a agentului termic pentru populaţie pentru intervalul de timp friguros al anului 2013”, se arată în nota de fundamentare a unei ordonanţe de urgenţă a Guvernului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare