Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

FOTO Sâmbătă seara timişorenii au petrecut în Le Sinema

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

O sâmbătă ca oricare alta a devenit o frumoasă poveste de noapte, în clubul Le Sinema. Timişorenii au fost actori, iar filmul s-a desfăşurat live, în timp real. Lumea s-a adunat la petrecere după miezul nopţii, când oraşul le-a cerut mişcare.

La pupitru Adrian Clare a observat dinamismul  întregii încăperi. Artistul a mixat pe sunete săltăreţe şi a ţinut publicul în mişcare. Fetele nu au putut să stea locului, având bună dispoziţie întreg programul. Aşa a şi început sesiunea de dans, iar petrecăreţii din oraş şi-au demonstrat energia. La event şi-a făcut apariţia şi cântăreaţa Anastasia Sandu, care s-a lăsat prinsă în atmosfera localului.

Totul a decurs câteva ore bune, iar petrecerea a rămas, cu siguranţă, în mintea celor prezenţi. Le Sinema continuă seria de super party-uri începând de vineri, când la pupitrul tehnic îşi vor face apariţia Teenage Mutants.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare