Weekend-ul „pascal” a fost plin pentru poliţiştii din Timiş. Vezi bilanţul acestora cu ocazia sărbătorii creştine!

- Advertisement -

În perioada 19-21 aprilie 2014, la nivelul judeţului Timiş au acţionat peste 1.000 de poliţişti ai IPJ Timiş pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică, dar şi asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă.

Oamenii legii au intervenit la aproape 350 de evenimente sesizate prin Serviciul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, aplanând 126 de stări conflictuale. Aceştia au constatat 29 de infracţiuni, 19 dintre acestea fiind depistate în flagrant. Totodată, poliţiştii au aplicat 563 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 62.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, acte de comerţ ilicit şi încălcarea normele rutiere.

În aceeaşi perioadă, poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării 14 permise de conducere pentru neacordarea de prioritate pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea limitelor legale de viteză, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric şi au retras două de certificate de înmatriculare. Ca urmare a acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri, pe raza judeţului Timiş s-a produs un singur accident grav de circulaţie.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img