ZCyclery și echipa Timișoara Cycle Chic dăruiesc o bicicletă de Crăciun

- Advertisement -

Zeno, de la ZCyclery, susținut de echipa Timișoara Cycle Chic, a intrat în spiritul Crăciunului și și-a propus să aducă bucurie de sărbători biciclistelor timișorence. 120 de fete s-au înscris la concursul demarat pe pagina de Facebook Timișoara Cycle Chic. Una dintre ele va pleca acasă cu o bicicletă, realizată piesă cu piesă de timișoreanul pasionat de vehiculele pe două roți.

”Am discutat cu băieții care fac parte din Timișoara Cycle Chic și am hotărât să facem un cadou de Crăciun. M-am apucat să construiesc o bicicletă simplă, elegantă și fiabilă, cu un cadru raw metal, ceva ce mă reprezintă pe mine, pentru că nu pun foarte mult accent pe o culoare la bicicletă, ci pe compoziție și pe calitatea produselor”, spune Zeno.

Tot ce trebuie să facă timișorencele care s-au înscris în competiție este să fie prezente pe data de 20 decembrie 2014 în cafeneaua D’arc din Piața Unirii, începând cu ora 20:00, la întâlnirea dedicată tragerii la sorți pentru a câștiga o bicicletă de damă.

”Noi ne-am obișnuit să promovăm mersul pe bicicletă în Timișoara și am intrat în jocul lui Zeno. Am mai avut o acțiune prin care am recondiționat două biciclete ale unor fete chic, iar acum, de sărbători, am decis să mai facem un cadou. Vrem să vedem cât mai multe biciclete pe străzile din Timișoara, pentru că fără un număr mare de bicicliști pe străzi, participanții la trafic nu pot conștientiza cu adevărat existența transportului alternativ”, spune și Cătălin, membru Timișoara Cycle Chic.

Timișoara Cycle Chic este o “comunitate” închegată după ideea Copenhaga Cycle Chic, care surprinde moda bicicliștilor timișoreni și cultura bicicletei în Capitala Banatului.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Mijlocele de transport în comun din Timişoara vor circula după programul de sărbătoare, de Crăciun şi Anul Nou

Atenţie, timişoreni, dacă folosiţi mijloacele de transport în comun...

Primarul Dominic Fritz a încălcat legea rutieră direct din șaua bicicletei

Pentru că românul s-a născut poet și știe, pe...

Arunci gunoi pe jos, parchezi masina sau intri cu bicicleta pe interzis? AMENDA!

În ultima săptămână, polițiștii locali din Timișoara au aplicat...

Copil de sase ani disparut de acasa, gasit in timp ce se distra in centrul orasului

Ore de disperare pentru părinții unui copil din Timișoara....

Superistitii romanesti de Craciun. Ce obiceiuri va alunga norocul

Crăciunul vine nu doar cu mese îmbelșugate, zile libere...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img