foto-1

Poliţiştii Biroului de Investigaţi Criminale efectuează cercetări faţă de doi tineri de 16 şi 17 ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie. Incidentele s-au petrecut în cursul nopţii de 14 spre 15 decembrie 2014, când, cei doi minori ar fi deposedat, prin violenţă, doi bărbaţi de 45 şi 52 de ani, de bani, documente personale şi un telefon mobil, în timp ce se deplasau pe strada Bujorilor, din Timişoara.

Prejudiciul cauzat este estimat la 1.000 de lei, însă poliţiştii au reuşit recuperarea telefonului mobil, efectuând investigaţii în vederea recuperării întregului prejudiciu.

Tinerilor tâlhri le-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, procedându-se la reţinerea pentru 24 de ore a bănuiţilor, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit că cei doi ar fi bănuiţi şi de comiterea unei alte tâlhării, cu o seară în urmă, când ar fi deposedat prin violenţă un tânăr de 25 de ani, de telefonul mobil şi bani.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tinerilor. Investigaţiile în cauză s-au desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Secţiei 3 Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here