Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Tâlhari la doar 16 și 17 ani, prinși de Poliție, la Timișoara. Pe cine au bătut și ce au furat

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii Biroului de Investigaţi Criminale efectuează cercetări faţă de doi tineri de 16 şi 17 ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie. Incidentele s-au petrecut în cursul nopţii de 14 spre 15 decembrie 2014, când, cei doi minori ar fi deposedat, prin violenţă, doi bărbaţi de 45 şi 52 de ani, de bani, documente personale şi un telefon mobil, în timp ce se deplasau pe strada Bujorilor, din Timişoara.

Prejudiciul cauzat este estimat la 1.000 de lei, însă poliţiştii au reuşit recuperarea telefonului mobil, efectuând investigaţii în vederea recuperării întregului prejudiciu.

Tinerilor tâlhri le-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, procedându-se la reţinerea pentru 24 de ore a bănuiţilor, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit că cei doi ar fi bănuiţi şi de comiterea unei alte tâlhării, cu o seară în urmă, când ar fi deposedat prin violenţă un tânăr de 25 de ani, de telefonul mobil şi bani.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tinerilor. Investigaţiile în cauză s-au desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Secţiei 3 Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Talhar dat in urmarire, prins de politistii locali in statia de tramvai, la Timisoara

Un bărbat care era dat în urmărire pentru tâlhărie a fost depistat de polițiștii...

A vrut sa talhareasca, apoi sa violeze victima si a fugit! A fost CAPTURAT, la Timisoara

Un bărbat din satul timișean Alioș, urmărit pentru tentativă de tâlhărie și tentativă de...

Doua calauze, arestate de politistii de frontiera pentru trafic de migranti, la Timisoara

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara au depistat...