pusca-cu-luneta

În ziua de ajun a Crăciunului, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Timişoara, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat 5 percheziţii pe raza judeţului, 3 la sediile unor firme şi 2 la persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete şi deţinere ilegală de articole pirotehnice.

În urma percheziţiilor, la domiciliile a doi tineri de 34 şi 28 de ani, poliţiştii au depistat 400 de baterii de artificii, petarde şi rachete, deţinute fără drept şi aproape 30.000 de ţigarete de contrabandă. La domiciliul unuia dintre ei, oamenii legii au depistat o puşcă cu aer comprimat, deşi tânărul de 28 de ani nu figura în evidenţele poliţiei ca deţinător legal de arme şi muniţii. Toate bunurile au fost ridicate de poliţiştii în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”contrabandă calificată”, ”nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor” și ”efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept”. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.