Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

50 de rable vor fi ridicate de SDM de pe domeniul public. Anunţul făcut de Poliţia Locală

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Aproape 50 de rable vor fi ridicate în zilele următoare de pe domeniul public, în Timişoara. Poliţia Locală a anunţat că trece la pasul următor, după ce o bună bucată de timp s-a mulţumit doar să inventarieze maşinile abandonate pe domeniul public. Nu mai puţin de 38 vehicule vor fi ridicate de Societatea Drumuri Municipale zilele următoare, alte opt fiind deja transportate în depozitul companiei din subordinea Consiliului Local Timişoara.

„Acțiunea a fost demarată chiar de la primele ore ale dimineții, scopul principal fiind acela de a elibera locurile de parcare ocupate de aceste mașini, multe dintre ele transformate în adevărate focare de infecție. Poliția Locală acționează zilnic pentru identificarea locațiilor în care se află autovehicule abandonate și fără stăpân, un sprijin important fiind primit din partea cetățenilor care au sesizat acest aspect de fiecare dată când au observat autovehicule abandonate pe domeniul public, fiind de altfel organizată și o campanie mediatică intensă în acest sens, în urma căreia aproximativ jumătate din autovehiculele sesizate au fost ridicate de proprietari ca urmare a somațiilor aplicate de polițiștii locali. La ora actuală mai sunt în lucru un număr de 134 cazuri de autovehicule abandonate, fiind întocmită documentația și fiind urmate procedurile, conform Legii 421/2002 pentru ridicarea vehiculelor abandonate sau fără stăpân de pe domeniul public sau privat al statului sau al unităţii administrativ-teritoriale, metodologia implicând întocmirea a numeroase documente cu respectarea termenelor prevăzute de lege pentru ducerea lor la îndeplinire”, a informat Direcţia Poliţia Locală Timişoara.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore