Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTimișorenii, SOMAȚI să-i denunțe pe cei care-și aruncă gunoaiele la voia întâmplării

Timișorenii, SOMAȚI să-i denunțe pe cei care-și aruncă gunoaiele la voia întâmplării

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Tot mai multe grămezi de gunoi clandestine împânzesc Timișoara. Numărul lor a crescut mai ales după curățenia de toamnă, astfel că acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, orașul nu doar că suferă la capitolul aspectului estetic. Pe lângă fabricile care le dau bătăi de cap cetățenilor din orașul de pe Bega, deșeurile contribuie cu vârf și îndesat la poluarea mediului. Ținând cont de toate acestea, Poliția Locală Timișoara a demarat o campanie de conștientizare a populației și dorește să le atragă atenția celor care-și abandonează deșeurile pe domeniul public de faptul că vor fi sancționați.

Sancțiunile pentru abandonarea de deșeuri se încadrează între 200 de lei, conform HCL 453/2007 și pot ajunge și până la 2500 de lei, conform HCL 371/2007 modificată. 638 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate până acum celor care și-au aruncat deșeurile pe domeniul public.

Pe lângă demersurile efectuate societății de salubrizare Retim pentru igienizarea rampelor clandestine de deșeuri, Poliția Locală Timișoara solicită și sprijinul cetățenilor, care sunt îndemnați să anunțe dacă observă pe cineva care-și aruncă gunoaiele la voia întâmplării.

Problemele pot fi sesizate la numerele de telefon ale Dispeceratului Poliției Locale Timișoara 0256.968 sau 0256.246.112 puse la dispoziția cetățenilor în regim permanent, dar și la e-mail-ul contact@politialoctm.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Poliția Locală Timișoara are un nou director! Hajdu Attila a câștigat concursul

Fostul comandant al Structurii Antiteroriste din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș, Hajdu Attila,...

Șeful Poliției Locale Timișoara s-a bazat pe urechea muzicala a subordonaților când a cerut suspendarea activității berăriei ”Del Corso”

Două chestiuni trebuie menționate din capul locului. Prima ar fi că tot circul cu...

Nesimtirea ,,militianului” local Avramescu: A vrut să amendeze un cetatean de onoare al Timisoarei pentru ca ”asa vreau eu!”

Un polițist local din Timișoara pe numele său Avramescu, a fost la un pas...