Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timișorenii, SOMAȚI să-i denunțe pe cei care-și aruncă gunoaiele la voia întâmplării

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Tot mai multe grămezi de gunoi clandestine împânzesc Timișoara. Numărul lor a crescut mai ales după curățenia de toamnă, astfel că acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, orașul nu doar că suferă la capitolul aspectului estetic. Pe lângă fabricile care le dau bătăi de cap cetățenilor din orașul de pe Bega, deșeurile contribuie cu vârf și îndesat la poluarea mediului. Ținând cont de toate acestea, Poliția Locală Timișoara a demarat o campanie de conștientizare a populației și dorește să le atragă atenția celor care-și abandonează deșeurile pe domeniul public de faptul că vor fi sancționați.

Sancțiunile pentru abandonarea de deșeuri se încadrează între 200 de lei, conform HCL 453/2007 și pot ajunge și până la 2500 de lei, conform HCL 371/2007 modificată. 638 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate până acum celor care și-au aruncat deșeurile pe domeniul public.

Pe lângă demersurile efectuate societății de salubrizare Retim pentru igienizarea rampelor clandestine de deșeuri, Poliția Locală Timișoara solicită și sprijinul cetățenilor, care sunt îndemnați să anunțe dacă observă pe cineva care-și aruncă gunoaiele la voia întâmplării.

Problemele pot fi sesizate la numerele de telefon ale Dispeceratului Poliției Locale Timișoara 0256.968 sau 0256.246.112 puse la dispoziția cetățenilor în regim permanent, dar și la e-mail-ul contact@politialoctm.ro.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore