Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Blochezi cu NESIMTIRE curtile si garajele altora? Amenda si masina ridicata, la Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Polițiștii locali din Timișoara atrag atenția șoferilor care blochează accesul în curți sau garaje, amintind că pentru aceste fapte, nesimțiții riscă să sancțiuni iar autovehiculele pot fi ridicate.

Oamenii legii din cadrul Serviciului Circulație Rutieră al Poliției Locale Timișoara sunt aduși în culmea disperării de nesimțirea unor șoferi din traficul timișorean, care opriresc, staționează sau parchează blocând accesul în parcări ori incinta unor imobile.

În ceea ce privește blocarea accesului, o astfel de problemă a fost semnalată zilele trecute pe Intrarea Peru, unde cetățean și-a parcat autovehiculul de teren blocând intrarea în curtea unui imobil și chiar lăsându-și mașina în locația respectivă câteva zile. Acesta a fost sancționat iar mașina i-a fost și ridicată. Zeci de astfel de situații au fost semnalate de cetățeni în ultima perioadă în zone precum C. Brediceanu, L. Bethoven, Ghirlandei, Complexul Studențesc.

”De la începutul acestui an, numai pentru blocarea accesului în curți și garaje au fost aplicate 175 de sancțiuni contravenționale. Poliția Locală Timișoara reamintește din nou că sancțiunile pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, atrăgând totodată atenția conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere și să evite parcarea autovehiculelor în locuri interzise pentru a evita astfel sancționarea drastică și chiar ridicarea autovehiculelor”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore