13 persoane reținute pentru furt de combustibil în Timișoara

- Advertisement -
Polițiștii din cadrul Secției 5 Urbane Timișoara au demarat o investigație privind un caz de furt de combustibil, care implică angajați ai unei companii de salubrizare din oraș. În urma sesizării primite, autoritățile au descoperit că mai mulți șoferi ai societății Retim, sustrăgeau, în mod repetat, cantități semnificative de carburant.

Potrivit datelor furnizate de anchetatori, între 1 ianuarie și 17 august 2024, s-a înregistrat un consum nejustificat de aproximativ 170 de tone de combustibil. În urma investigațiilor, 13 bărbați au devenit suspecți în dosarul de furt, în timp ce un alt bărbat este anchetat pentru gestiune frauduloasă. Din cele 170 de tone de combustibil dispărut, aproximativ 70 de tone sunt considerate ca fiind sustrase de către suspecți.

Pentru a administra probatoriul, în cursul zilei de 16 septembrie, polițiștii au organizat mai multe acțiuni de prindere în flagrant. O serie de autovehicule ale companiei de salubrizare au fost oprite pentru verificări, iar în urma perchezițiilor efectuate asupra mașinilor personale ale șoferilor, au fost găsiți și confiscați 160 de litri de combustibil.

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 40 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore sub acuzația de furt. Aceștia au fost duși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Timiș.

În prezent, cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, pentru a se stabili amploarea întregii activități infracționale și toate persoanele implicate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Alfred Simonis vrea o colaborare pentru dezvoltarea Municipiului Timișoara și a Județului Timiș

Într-o declarație dată ieri, 26 iulie, Alfred Simonis și-a...

Imagini cutremurătoare: Hărțuire sexuală într-un autobuz din Timișoara

Un incident grav de hărțuire sexuală care a avut...

Din aceeași categorie

Categorii Populare