Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

FOTO Cireașa de pe tort! După obținerea promovării, Poli a primit și licența pentru Liga I

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Promovare încununată cu succes pentru Poli Timișoara. După ce ieri trupa lui Velcea a obținut calificarea pentru primul eșalon fotbalistic al țării, vineri, clubul bănățean a anunțat, oficial, că a primit licența pentru a putea evolua din sezonul viitor în Liga I.

Dacă la finalul sezonului 2011/2012 Poli Timișoara obținea, pe teren, dreptul de a juca din nou în Liga lu’ Mitică, însă nu obținea licența din cauza datoriilor uriașe acumulate în ”era” Iancu & BkP, iată că acum, visul timișorenilor de a revedea Poli în dueluri cu Dinamo sau Steaua București ori C.F.R. Cluj a devenit realitate.

După ce în urma egalului de la Baia Mare, coroborat cu înfrângerea Damilei din Măciuca în fața celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, poliștii au obținut mult visata promovare în Liga I, ultima zi de mai mai aduce o veste bună – Poli Timișoara a făcut public documentul prin care i se recunoaște dreptul de a juca în prima ligă fotbalistică a țării. Comisia de Licențiere a cluburilor, a emis pe data de 24 mai 2013, decizia definitivă și irevocabilă, de licențiere pentru viitorul sezon al primei divizii.

Întrucât clubul nu figurează cu datorii, nici la proprii angajați, dar nici la autoritățile fiiscale, obținerea licenței a fost un hop la îndemână pentru clubul ”patronat” de autoritățile locale.

Singurul lucru rămas de făcut, pentru ca Poli să fie ”împlinită”, a rămas revenirea la culorile alb-violet și la denumirea de FC Politehnica Timișoara, ceea ce se dorește a se întâmpla chiar din primul meci în Liga I, dar și inrarea definitivă în posesia palmaresului de la fostul finanțator – Marian Iancu.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore