Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Doi bărbați, prinși după ce au furat portofelul unei bătrâne în Piața Traian. Ce mod VICLEAN de a acționa au avut hoții

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, care patrula pe raza municipiului Timișoara, a intervenit pentru identificarea și reținerea a doi hoți careu au furat portofelul unei femei. Momentul a avut loc marți, 8 septembrie, în jurul orei 17, în Piața Traian, atunci când un cetățean cu prezență de spirit și simț civic a semnalat jandarmilor faptul că a observat doi oameni care tocmai ce furaseră portofelul unei femei în vârstă pe care s-au oferit să o ajute să urce în tramvai.

După o scurtă verificare, cei doi tâlhari au fost identificați, recunoscându-și ulterior fapta. În urma verificărilor s-a constatat că unul dintre bărbați, cu inițialele V.A., este în vârstă de 23 de ani, iar cel cu inițialele T.I. este în vârstă de 43 de ani, ambii fiind domiciliați în Timișoara.

Femeii i-a fost înapoiat portofelul, împreună cu întreaga sumă de bani și documentele aflate în el. Pe numele acestora s-au întocmit acte de constatare privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, acestea fiind predate împreună cu cei doi infractori organelor competente pentru continuarea cercetărilor.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore