Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timișorenii DATORNICI la stat ar putea beneficia de reduceri. Nicolae Robu nu admite o astfel de decizie

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Restanțierii timișoreni în ceea ce privește taxele și impozitele care trebuie plătite lunar către stat, ar putea să plătească mai puțin decât sunt datori, dacă legea propusă va fi admisă de Consiliul Local Timișoara. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, nu este de acord cu această măsură, și este de părere că, dacă ea va fi adoptată, s-ar crea o nedreptate față de cetățenii responsabili, cu plățile la zi, și că s-ar putea crea un precedent periculos.

Chiar și așa, suveran este Consiliul Local, iar edilul de pe Bega se teme că o astfel de lege va fi admisă, PSD-ul dorind să crească în popularitate și să-și atragă electorat. „Eu sunt împotriva unei asemenea măsuri și mi se pare incorect ca ea să fie adoptată de Consiliul Local. Presupun că grupul PSD, populist și disperat că nu are suport în Timișoara, cum îl știm, va încerca să găsească măcar segmentul ăsta al rău platnicilor ca susținători. Mie mi se pare inechitabil față de cei cinstiți, corecți, care plătesc la termen. Dacă va fi votată legea, îi vom descuraja pe cei care plătesc, se vor simți frustrați și la anul ne putem trezi cu mult mai mulți care nu vor plăti. Trebuie să renunțăm la populisme, să fim responsabili, corecți și drepți în relație cu cetățenii”, a spus primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore