Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Conducerea Spitalului de Boli Infectioase explica de ce pacientii sunt cazati in saloane murdare

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Conducerea Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș reacționează public, la două zile de la izbucnirea scandalului privind condițiile mizere din saloanele din unitatea medicală. Sâmbătă, Vocea Timișului publica două imagini postate pe Facebook de ruda unui pacient internat la Spitalul de la Pădurea Verde. În fotografii se pot vedea saloane și lenjerii de pat murdare. La două zile după ce imaginile au devenit virale, conducerea spitalului a emis un comunicat de presă.

„Referitor la afirmațiile postate de o aparținătoare pe rețelele de socializare și preluate în presă locală și centrală, întreagă echipă a spitalului își exprimă regretul pentru situația existența. Spitalul se află într-un proces amplu de reabilitare și reamenajare cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și se depun eforturi pentru ca toate saloanele să fie dotate conform noilor nome UE, iar pacienții să beneficieze de condiții de cazare optime. Atenția noastră este îndreptată asupra pacienților, iar actul medical este prioritar. Momentan lucrările de reabilitare și reamenajare nu au fost finalizate în toate saloanele. Aducem aminte că Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș Timișoara este un spital de specialitate care, datorită specificului patologiei sale, are competență maximă și deservește toată zonă de vest a țării, motiv pentru care toți pacienții sunt direcționați către noi. Datorită numărului mare de pacienți cu care ne confruntăm în ultimul timp, suntem nevoiți să cazăm temporar pacienți și în saloanele din secțiile de pneumologie care încă nu au fost reabilitate”, se arată în comunicatul de presă semnat de managerul Voichiţa Lăzureanu, de alţi doi directori şi de un consilier juridic din cadrul unităţii medicale.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore