A scăpat ca prin urechile acului după ce a căzut de pe bloc

- Advertisement -
A avut zile! Este vorba despre un muncitor de 45 de ani din Timisoara care a cazut de pe acoperisul unui bloc de 4 etaje. Barbatul lucra la constructia unei mansarde cand s-a dezechilibrat. Nefiind deloc asigurat, a aterizat direct in bena unui camion. A fost transportat de urgenta la spital.
Barbatul este angajat al unei firme care construia o mansarda peste un bloc cu 4 etaje. In timp ce muncitorul curata acoperisul pentru mansardare, a cazut de pe bloc. Ingroziti, colegii barbatului au sunat la 112. Pana la sosirea ambulantei, oamenii au incercat sa-si ajute colegul asa cum au putut.
O ambulanta l-a preluat pe muncitorul ghinionist si l a transportat la spital, acolo unde au ajuns intr un suflet si rudele barbatului. Acesta prezenta mai multe leziuni la nivelul capului si a fost supus unei interventii chirurgicale.
Inspectorii  ITM au deschis o ancheta si urmeaza sa verifice daca firma unde lucra barbatul a respectat toate normele de protectie a muncii. In caz contrar, amenzile nu sunt deloc mici.
Si politistii efectueaza cercetari si incearca sa stabileasca cu exactitate conditiile in care s-a produs accidentul.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img