5891410novacspolicaransebes3

În lipsa unui meci oficial în Liga secundă, ACS Poli Timişoara a jucat o partidă amicală împotriva celor de la FC Caransebeş, echipă ce activează cu un eşalon mai jos decât trupa lui Velcea. Alb-negrii au învins cu scorul de 1-0, golul victoriei fiind marcat de Petrovic.

Stadionul Dan Pătinişanu a găzduit sâmbătă, 10 noiembrie 2012, o nouă partidă amicală pentru elevii lui Vali Velcea. Alb-negrii au întâlnit FC Caransebeş, echipă ce evoluează în Liga a III-a, un eşalon sub cel în care este angrenată formaţia timişoreană. ACS Poli Timişoara s-a impus, nu foarte convingător, cu scorul de 1-0, unica reuşită a partidei apraţinând fundaşului Aleksandar Petrovic. Sârbul a punctat cu capul, din faţa careului mic, în minutul 47, pe o ceaţă densă până şi la nivelul suprafeţei de joc.

Velcea a trimis în teren următorul „11”: Kirev – Nohai, Petrovic, Şeroni, Marovic – Goge, Trandu, Bălace, Nanu – Boldea, Szekely. Pe parcurs au mai intrat portarii Coca şi Gherasim, precum şi jucătorii de câmp Iovan, Redjepi, Miculescu, Artean, Daminuţă, Dobricean, Boştină şi Enciu.

sursa foto: acspoli.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.