RCM mvt UVT Timişoara a învins sâmbătă, la Petroşani, pe Ştiinţa, în optimile Cupei Romaniei cu 61-18, după ce, la pauză tabela indica 40-3. Echipa campioană se califică mai departe, urmând ca luni să afle cine îi va fi adversara în faza sferturilor.

Privată de aportul a cinci dintre cei mai importanţi componenţi, RCM Timişoara s-a impus lejer în optimile Cupei României. Pe o vreme excelentă şi în compania unor adversari de tradiţie care au încercat tot ce le-a stat în putinţă pentru a ţine piept campionilor naţionali ai României, bănăţenii au marcat eseu după eseu făcând ca diferenţa de la pauză să dea deja numele învingătorului.

„Gladiatorii” timişoreni au marcat nu mai puţin de şase eseuri în prima parte, acestea fiind reuşite de: Căpăţână de două ori, Burcea de două ori, dar şi Tuiatua şi Jody Rose, aflat la primul eseu din postura de component al campioanei.

În partea secundă au mai pus „paie pe foc” şi Daniel Carpo, Laurenţiu Tănase şi Johnny Sola, care au mai reuşit trei eseuri de senzaţie, toate transformările aparţinânu-i eroului finalei campionatului – Gabi Conache.

La finalul meciului, atât echipele cât şi tribuna au aplaudat împreună o partidă frumoasă de rugby adevărat, disputat între prieteni, RCM Timişoara urmărind să continue ascensiunea înspre câştigarea unui nou trofeu.

Următoarea adversară a clubului timişorean de rugby va fi decisă prin tragere la sorţi, luni, 12.11.2012.

sursa foto: rugby-timisoara.ro

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!