AcasăStiriSocialAeroportul Internațional Timișoara, parteneriat cu liderul mondial în curierat rapid

Aeroportul Internațional Timișoara, parteneriat cu liderul mondial în curierat rapid

Traficul cargo de pe Aeroportul Internațional Timișoara, care este în continuă creștere de câteva luni bune, a adus un nou parteneriat important pentru zona de vest a României. Compania DHL, liderul mondial în curierat rapid, va înființa un centru logistic de transport aerian al mărfurilor pe Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara.

În cadrul cooperării, compania DHL va opera din această toamnă cu o aeronavă dedicată pentru transportul de marfă și va face zboruri zilnice pe aeroportul din Timișoara. Astfel, traficul cargo va crește și mai mult. Administrația aeroportului estimează o creștere a traficului de mărfuri cu 16%, iar timpul de expediție al mărfurilor la și de la clienți va fi mult mai scurt. Mai mult, și atractivitatea economică a zonei de afaceri din jurul Timișoarei va crește.

„Un avantaj major al Aeroportului Internaţional Timişoara în ceea ce priveşte operarea traficului cargo este infrastructura excelentă. Pista de decolare-aterizare are o dimensiune de 3500x45m şi este complet refăcută. Sistemul de balizaj pentru aterizare în condiţii de vizibilitate redusă se regăseşte pe ambele direcţii de aterizare (Cat. II pe direcţia secundară şi Cat. III A pe direcţia principală de aterizare), fiind singura pistă din ţară dotată la acest nivel tehnic”, a declarat directorul aeroportului, Daniel Idolu.

Compania DHL are o experiență de peste 23 de ani pe piața din România, operează cu aeronave proprii SAB34, precum și cu o flotă de mașini pentru a oferi o acoperire la nivel național de 100%. DHL a făcut în zona Aeroportului Internațional Timișoara și investiții în infrastructura specifică, realizând un terminal de procesare mărfuri dotat cu 16 porți de încărcare-descărcare.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
188CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente