antrenament-Poli-Timisoara

Dan Alexa vrea să-i vadă la lucru pe cei mai ”mici” dintre elevii săi, iar pentru asta a stabilit un joc amical între juniorii de la Poli Timișoara și Vulturii Lugoj. Cu un picior în Liga I, echipa ”Chirurgului” are nevoie de întăriri în cazul în care reușește să-și îndeplinească marele obiectiv al promovării, motiv pentru care antrenorul alb-negrilor caută posibilele viitoare ”transferuri” în propria ogradă. Astfel, jocul dintre juniorii de la Poli timișoara și Vulturii Lugoj, a fost programat în această seară, cu începere de la ora 17:00, în orașul de pe Timiș.

Altfel, echipa ”mare” revine în prim-plan, sâmbătă, 18 aprilie, începând cu ora 11:00, când Poli Timișoara joacă în cea de-a treia etapă a play-off-ului, împotriva celor de la Unirea Tărlungeni. Jocul, are loc pe stadionul ”Dan Păltinișanu” și vine după o săptămână de la egalul obținut de timișoreni la Mioveni, în meciul jucat în Vinerea Mare, iar elevii lui Alexa au opt puncte avans în fața următoarelor clasate, FC Olt Slatina și Metalul Reșița.

Prin rezultatul de la Mioveni, poliștii reușesc să confirme un sezon de ”recorduri”, chiar dacă nu au obținut rezultate deoasebite în 2015, încă. Elevii lui Dan Alexa au ajuns la 17 meciuri consecutive fără înfrângere (aici socotind și victoria de la ”masa verde”, 3-0 cu Fortuna Poiana Câmpina). Începând cu runda cu numărul 7, Poli a încasat doar cinci goluri, din care patru în 2015, asta în timp ce pe ”Dan Păltinișanu”, Poli rămâne cu un singur gol primit: în victoria 2-1 cu FC Caransebeș (etapa a IV-a).

Timișorenii au cel mai bun atac al seriei vestice a Ligii a II-a, ofensiva lui Poli marcând de 34 de ori (cu tot cu cele trei goluri ”câștigate” la masa verde cu Fortuna Poiana Câmpina), în timp ce apărarea a încasat cele mai puține goluri din cele două serii ale ligii secunde, doar 9.