Aproape 1000 de sancțiuni, bilanțul polițiștilor rutieri într-o nouă acțiune desfășurată timp de patru zile

Date:

Polițiștii rutieri au acționat din nou, timp de patru zile, în perioada 9 – 12 noiembrie, pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Astfel, au fost aplicate 954 de sancțiuni contravenționale, 271 dintre acestea fiind acordate nerespectării limitelor legale de viteză.

De asemenea, au mai fost sancționați 58 de pietoni, dar și alți 30 de bicicliști sau mopediști care nu au respectat prevederile legale. Ca măsură complementară, au fost reținute în vederea suspendării 58 de permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depășire, nerespectarea limitelor legale de viteză etc.

Au fost retrase alte 44 de certificate de înmatriculare. În weekend polițiștii vor continua acțiunile care vin să combată neregulile din trafic.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare