Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAproape 600 de amenzi pentru timișeni, în weekend

Aproape 600 de amenzi pentru timișeni, în weekend

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

A fost razie, în weekend, în Timiș. Polițiștii au ieșit din nou pe străzi, cu efective suplimentate, iar rezultatele nu au întârziat să apară. În total, au fost aplicate 597 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 135.000 de lei

Pe străzile din Timiș au ieșit polițiști de la ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, din cadrul formaţiunilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase şi alte structuri. Față de alte weekenduri, de data aceasta efectivele au fost suplimentate cu peste 220 de agenți.
 
„Au fost efectuate 54 de acțiuni, 76 de controale și instituite 13 filtre rutiere. În urma activităților, au fost constatate 35 de infracţiuni (judiciare, economico-financiare şi la regimul circulaţiei), dintre care 25 în flagrant delict. De asemenea, au fost aplicate 597 de sancţiuni contravenţionale, 37 dintre acestea fiind pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Pe linie rutieră, polițiștii au aplicat 543 de sancțiuni, 218 dintre acestea fiind pentru depășirea limitelor legale de viteză. De asemenea, 60 de șoferi au ajuns pietoni.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de peste 135.000 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare