Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Noi amenzi pentru timișeni: 250 într-o singură zi

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
90 %
4.6kmh
100 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

Polițiștii timișeni continuă acțiunile premergătoare Sărbătorilor Pascale. Oamenii legii au ieșit și marți pe străzile din Timiș și au aplicat peste 250 de amenzi într-o singură zi. Valoarea acestora depășește 70.000 de lei.

Peste 200 de polițiști au ieșit din nou pe străzi, pentru a se asigura că timișenii respectă legislația și pentru a preveni evenimentele neplăcute în apropierea sărbătorilor pascale. Au fost mobilizați pentru această acțiune polițiști de la Ordine Publică, de la Rutieră, de Investigaţii Criminale și de Investigarea Fraudelor.

„Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 41 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică și Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române. Astfel, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi, în urma cărora au aplicat 204 sancţiuni, ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 82 pentru încălcarea regimului legal de viteză”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Oamenii legii au reținut și 9 pemrise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

La activități au participat și reprezentanți ai Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare